Sergejevih "2 minuta" najprodavanije strano glazbeno izdanje u Hrvatskoj



PREMA SLUŽBENIM rezultatima prodaje glazbenih izdanja u Republici Hrvatskoj, album Sergeja Ćetkovića "2 minuta" najprodavanije je strano izdanje u prošlom tjednu. Sergejevih "2 minuta" album je koji nam donosi 10 novih pjesama u pop aranžmanu, ljubavne tematike i prepoznatljivog mediteranskog zvuka. Dobra glazba nema granica i publika to zna prepoznati, što je dokazao i još jedan u nizu uspjeha Sergeja Ćetkovića.

Nakon objavljenih pet studijskih albuma, uspjeha i titula najboljeg pop pjevača u rodnoj Crnoj Gori, poznati crnogorski kantautor Sergej Ćetković je osvojio i tržište susjedne Srbije, gdje je lani u Beogradu nagrađen Oskarom popularnosti za pjevača godine, te na velika vrata došao i na tržište Hrvatske, gdje je pronašao put do srca publike.

"Jako se radujem velikom uspjehu koji smo postigli posljednjih par mjeseci izlaskom CD-a `2 minuta` na hrvatsko tržište. Promocija u Zagrebu je bila odličan početak i najava koncertnih aktivnosti koje ćemo imati ove godine u suradnji sa produkcijskom kućom Nobilo Cetinski. Hvala svima onima koji mi pružaju veliku podršku i koji su učinili da se pojavim na Top listama u Hrvatskoj. Nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje i uskoro im prirediti nezaboravne koncerte", izjavio je Ćetković.

Nakon što je 14.veljače album "2 minuta" ugledao svjetlo dana u izdanju Aquarius recordsa, Sergej je održao i koncertnu promociju albuma u zagrebačkom klubu Shamballa. Koncert u Zagrebu bio je prvi Sergejev nastup na samostalnom koncertu u Hrvatskoj, a do kraja ispunjen klub pokazao je da je Sergej kod nas itekako dobrodošao. Iz agencije Nobilo i Cetinski, koja je zadužena za Sergejevu promociju u Hrvatskoj, obećavaju da će datum sljedećeg Sergejevog nastupa uskoro: "Družit ćemo se sa Sergejem uskoro, o svemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti".

Pročitajte više