Severina iz Beograda poslala jasnu poruku: "Neka vam sude"

Foto: Instagram

NAKON što se danima pisalo o incidentu u školi koju pohađa njen sin Aleksandar, Severina je putem Instagrama poslala jasnu poruku.

"Poruka dana: Neka vam sude. Neka vas pogrešno shvate. Neka vas ogovaraju. NJIHOVA MIŠLJENJA NISU VAŠ PROBLEM! Ostanite ljubazni, predani ljubavi i slobodni u vašoj autentičnosti. Bez obzira na to što oni rade ili kažu ne sumnjajte u svoju vrijednost i u ljepotu svoje istine. SAMO NASTAVITE BLISTATI KAO I DO SAD", napisala je pjevačica uz svoju fotografiju koja je nastala u Beogradu.

Podsjećamo, Severina je sredinom listopada tvrdila da su učiteljice zlostavljale njenog sina Aleksandra u školi. "U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja nisam mogla doći po njega", kazala je.

"S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete", dodala je Severina.

"Ja sam im poslala i ispričnicu jer sam od plesnih probi imala malu ozljedu. Do danas me nitko iz te škole nije nazvao, dobivam i dalje prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Prepao se, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi. Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu, i prijetile su mu da će dobiti batine ako ustane sa stolice", rekla je Severina. Nakon toga je optužila ravnateljicu škole da je "u dogovoru s Milanom Popovićem".

"Protiv nje i škole dignute su brojne tužbe. Ona je osobno odgovorna jer po uputi oca nije dozvolila mom djetetu da ode iz škole sa svojim poočimom te su ga učiteljice Marina i Petra vukle za ramena, za ruku, potezale za stomak i prijetile mu ako se ustane sa stolice da će dobit i batine. Inače, za ovu školu sam se nažalost prošle godine na sudu izborila da mogu samostalno upisati dijete u školu (jer se otac žalio) i obavljati sve pravne radnje. Pravna radnja je sve na što stavljate potpis. Pa tako i lista tko može kupiti dijete kad roditelj ne može. U međuvremenu se gospođa Klinger zbližila s tatom (čak je napravio i novo školsko igralište ispred škole) te su se oni dogovorili da u pravnu radnju ne ubacuju i listu s imenima ljudi koji bi dolazili po dijete kad ja ne mogu jer je otac to zahtijevao", tvrdi Severina. 

Bivšeg partnera je optužila i za suradnju s Milanom Bandićem. "Ovo je državna škola, spada pod grad Zagreb, što znači da je pod vlašću gospodina Bandića. Ako se uzme u obzir da je Milan Popović obećao Milanu Bandiću 50 milijuna eura za grad, što mi se gospodin Bandić osobno pohvalio u razgovoru, šta mislite odakle vitar puše?" napisala je nedavno. 

"Sada kada sam upoznat sa službenim izvještajima iz škole mogu samo potvrditi svoju prethodnu izjavu, nikakvog zlostavljanja djeteta od strane učiteljica nije bilo. Igor Kojić se ponašao agresivno i neprimjereno i za to mora odgovarati. Cijeli incident je insceniran. Pitajte Severinu gdje je ona bila za to vrijeme dok su joj navodno 'zlostavljali' dijete i sve će vam biti jasno, ako vam kaže istinu, naravno", rekao je Milan Popović kasnije za Blic komentirajući optužbe.

Pročitajte više