Severina objavila fotku iz Istre i otkrila da je u "kući ljubavi"

Foto: Instagram

SEVERINA se na Instagramu pohvalila novom fotografijom i otkrila da se nalazi u Istri.

Odjevena u stilu Tokyo iz popularne serije La casa de papel, Severina je pozirala na terasi i misteriozno napisala: "Tokyo 📍 La Casa de... Amor", odnosno u prijevodu - "kuća ljubavi".

"Boginjo", "Da se bar može fotografija lajkati više puta", "Mama kao maturantica", pisali su oduševljeni fanovi, a Istrijani su joj poželjeli dobrodošlicu u komentarima.

Severina je neko vrijeme provela i u rodnom Splitu te u intervjuu za Radio Dalmaciju otkrila da uživa u kupanju, sunčanju i obilasku Hrvatske, kao i da je s njom i 8-godišnji sin Aleksandar.

"Malo šetamo po otocima, malo se zezamo s ježevima - hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svijet. Tako da sam morala uvijek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvijezdu sam izvadio, bio je presretan", kazala je dobro raspoložena pjevačica.

Otkrila je i da zbog situacije s koronavirusom ovog ljeta neće putovati u neke egzotične zemlje, nego posjećuje mjesta u Hrvatskoj na kojima nije bila od djetinjstva.

Pročitajte više