Shakira: Odlasci psihoterapeutu postali su mi dio rutine

KOLUMBIJSKA pjevačica Shakira nedavno je otkrila kako joj je na početku karijere bila potrebna profesionalna pomoć da se nauči nositi s teretom slave. Shakira je, priznaje, bila šokirana popularnošću i svime što ona donosi, a imala je problema i s vlastitim samopouzdanjem.

"Terapije mi je pomogla u svakom aspektu mog života, od pitanja fizičkog izgleda pa do privatnih odnosa. Moj terapeut mi je objasnio zašto se ponašam na neki određeni način i naučio me kako da se nosim s pritiskom. Stvarno je oslobađajuće razgovarati s nekim sat vremena, a bez da stalno brineš kako zvučiš i što sve izgovaraš", kaže lijepa pjevačica.

"Radi se samo o tome da naučiš razumjeti samog sebe. Meni je razgovor s terapeutom postao dio svakodnevne rutine. Naučila sam prihvatiti sebe takvu kakva jesam. U dvadesetima se žene trude biti nešto što nisu. Ja sam sada u tridesetima i sretna sam s time tko sam i sretna sam s tijelom koje imam", kaže pjevačica poznata po zamamnoj pozadini.

Shakira i njen dugogodišnji dečko Antonio de la Rua uskoro planiraju zasnovati obitelj. "Namjeravam napraviti još jednu svjetsku turneju i onda se usmjeriti na dobivanje djeteta. Nije da mi biološki sat otkucava, već jednostavno osjećam da sam spremna, da mi je tijelo spremno. Antonio i ja smo razgovarali i složili se da je to sljedeći korak.

Pročitajte više