Silvija progovorila o Gospodinu Savršenom: U budućnosti se vidim kao Mijina žena

Foto: RTL

ATRAKTIVNA Zagrepčanka Silvia (19) pratila je prvu sezonu showa Gospodin Savršeni i odlučila da će se prijaviti u drugu.

"Mislim da iskustvo u showu ne igra nikakvu ulogu te da starije kandidatkinje nisu u prednosti zbog iskustva, zapravo naprotiv, jer je i Mijo mlad", rekla je za RTL.

Otkrila je i tko ju je u showu najviše povrijedio.

"U početku me svojim komentarima znala povrijediti Sara, a Anita i ja smo vrlo brzo riješile napetost među nama. S druge strane, Julie je otpočetka bila uz mene i podržavala me", priznala je.

Dodala je i da njenu obitelj i prijateljice odluka da ode u show nije iznenadila, jer znaju da je "posebna".

"Između mene i Mije ima kemije sigurno... Vidjela sam kako me gleda", tvrdi.

Smatra i da razlika u godinama između njih nije prevelika.

"Među nama nije velika razlika u godinama i definitivno ima prostora za razvoj jednog lijepog odnosa. U glavi sam dosta zrelija tako da nemam što raditi s dečkima koji su moje godište, Mijo mi baš odgovara po godinama i po svemu ostalom", rekla je i dodala da je Mijo tip muškarca kojeg traži.

"Ne želim još otkriti zašto sam se ispisala sa studija prava, no u budućnosti se vidim kao Mijina žena, haha. Ali osim toga, planiram se ostvariti u javnom životu, pokrenuti neki svoj biznis te završiti fakultet, ali ne pravni", otkrila je na kraju.

Pročitajte više