Simona is back: Bilo mi je žao Ante kad me uplakan nazvao, pomoći ću mu financijski

BIVŠA supruga Ante Gotovca, Simona, nakon razvoda je uzela majčino djevojačko prezime Šajn, koje joj se izrazito sviđa "jer na engleskom znači sjaj". No, iako je Antu izbrisala sa papira, u srce joj je još duboko urezan pa je tako Simke za Stars otkrila kako joj je bilo jako žao njenog Antiše kad ju je, nakon izlaska iz zatvora, uplakan nazvao: "Osjećala sam da nema nikoga na svijetu". Obećala mu je da će mu pomoći "i financijski, i razgovorom".

Za bivšeg supruga Simona kaže kako ima dobro srce, ali je okružen krivim ljudima. Ante joj ne nedostaje i želi mu sreću u pronalasku nove ljubavi, ali ipak smatra kako bi trebao birati bolje djevojke: "Želim da Gabica viđa svog tatu i da se on o njoj brine. Jednom je Ante došao po nju s Majom Morales i to mi se ne sviđa. Ne želim da je upoznaje sa svakakvim djevojkama".

"Najvažniji su mi zdravlje i sreća. Ljudi na Titanicu su imali zdravlje, a nisu imali sreće. Meni je sada stvarno super", tvrdi Simona i kaže kako nije nakon Ante našla novu ljubav, ali se nada da će se ostvariti ono što joj je jednom prorekla gatara - da će se udati za crnog visokog stranca s kojim će živjeti u inozemstvu te da će s njim dobiti sina koji će praviti društvo njenoj Gabici.

Pročitajte više