Širi se snimka 4-godišnjeg Đokovića: "Tu sam dobio svoj prvi reket"

Screenshot: Facebook

DRUŠTVENIM mrežama kruži snimka Novaka Đokovića kad je imao četiri godine, na kojoj se vidi kako dobiva na poklon svoj prvi reket.

Video je prije par godina objavio i Đoković, a sad se opet počeo širiti. Snimka nastala 1991. godine prikazuje četverogodišnjeg Đokovića koji neraspoložen odbija pjevati karaoke, no kad dobije reket na poklon raspoloženje mu se popravlja te uzima mikrofon i počinje pjevati. Ubrzo nakon toga istrči vani kako bi isprobao svoj prvi reket. Video je svojedobno na svom Instagramu podijelio i tenisač.

"Haha, dobro je osvrnuti se na početak... da se podsjetiš kako je sve počelo. Bio sam tako sretan što sam dobio svoj prvi reket, pogledajte mi lice", napisao je Đoković u opisu objave.

Novak Đoković dane provodi u Srbiji nakon što je deportiran iz Australije i nije nastupio na Australian Openu. Prvo je proslavio majčin rođendan, a u srijedu se pojavio u Hramu Svetog Save na liturgiji te se pričestio zajedno s ostalim ljudima. Đoković je pričest primio iz iste žlice sa stotinama ostalih okupljenih.

Pročitajte više