Skupa su imali 330 kilograma, a onda su se prepolovili: Evo što su jeli prije, a što sada

Foto: Facebook

NA VJENČANIM fotografijama iz 2013. godine bračni par Leisa i Noel Hoey iz Dublina skupa teži čak 330 kilograma. Zbog svoje težine čak su četiri puta slomili bračni krevet, a u zrakoplovu i kinu nisu mogli sjediti jedno uz drugo.

Upravo fotografije s vjenčanja Leisu su nagnale da promijeni životne navike, budući da su je za njihovu težinu prvenstveno bio kriv fast food.

"Kada sam vidjela fotografije s vjenčanja, sramila sam se same sebe i bila sam jako razočarana. Biranje vjenčanice je bilo mučenje. Nosila sam dugačak veo kako bi mi pokrio ruke", prisjetila se Leisa, koja je i ranije planirala ići na operaciju podvezivanja želuca, no tada je saznala da je trudna i čeka blizance.

 

I don't usually do these myself but I had to share this one The picture that spurned a life changing ...

Posted by Leisa Hoey on Friday, 8 January 2016

Danas Noel teži 100 kilograma manje, a 33-godišnja Leisa je smršavila 54 kilograma. Skupa su prepolovili prethodnu težinu uz pomoć pravilne prehrane i grupe Slimming World.

Par je otkrio i kako su se hranili prije odluke o promjeni: za doručak su jeli jaja, grah, slaninu i gljive s tostom, za ručak su obično bili sendviči ili pohana piletina i pomfrit, za večeru su uglavnom naručivali fast food, a međuobroci su se sastojali od kokica, čipsa i čokolade.

 

Današnji obroci su im posve drugačiji. Za doručak obično pripremaju žitarice s jagodama, borovnicama ili bananama, za ručak je na meniju salata sa piletinom ili šunkom, za večeru se na stolu nađe pečeni juneći ili pileći filet s povrćem, a međuobroci se sastoje od voća po izboru.

Pročitajte više