Slaven Bilić se razigrao s djecom i trofejem Lige prvaka

O UGLEDU Slavena Bilića u medijima se raspravlja danas više nego ikad; nakon sramotnog poraza reprezentacije na Wembleyu i tužnog rođendana koji je zatim uslijedio, Bilić se u javnosti više pojavljuje ozbiljan i namrgođen nego s osmijehom na licu. Međutim, Zagrepčani su ga jučer imali priliku vidjeti u opuštenom i nasmijanom izdanju na Jarunu, gdje se pojavio kao ambasador turneje trofeja Lige prvaka kroz Hrvatsku. Bilić je ondje potpisivao autograme i slikao se s posjetiteljima, a najveće oduševljenje izazvao je među nogometnim pomlatkom s kojim se, čini se, u zadnje vrijeme ionako bolje slaže.

A da Biliću klinci dobro stoje primijetile su i oduševljene majke koje su svoju djecu dovele na susret s izbornikom, koji, bez obzira na sve, i dalje slovi kao jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja.

Iako bi to mogao biti još kratko vrijeme - Bilić je, navodno, i dalje u vezi s Riječankom Ivanom Đeldum. Doduše, par se od javnosti skriva prilično uspješno: osim par indicija, anonimnih izvora, pokoje (rijetke) bliske fotografije o ovoj vezi u hrvatskom tisku (javno) se malo zna, a Slaven Bilić, kojeg se povezivalo s mnogim ženama (između ostalih, Milom Horvat i Mirjanom Hrgom) ipak ni ovaj put svoju odabranicu nije uspio sakriti od zainteresirane javnosti, koliko god se trudio to učiniti.

Pročitajte više