Slavna glumica se žalila: Prelijepa sam da bih glumila običnu djevojku

Foto: Guliver Image/Getty Images

SOFIA VERGARA danas je najplaćenija glumica na svijetu, no nekad se žalila da je prelijepa za ozbiljnije uloge. Iako ju je na kraju proslavila i obogatila serija Moderna obitelj, Vergara još nije dočekala tu ozbiljnu ulogu.

Glumica je prije nekoliko godina istaknula da je još u mladosti shvatila da su za uspjeh u poslu potrebne vitka figura i lijep izgled, no ako imate te dvije kvalitete, one će se pokazati kao dvosjekli mač.

"Zbog svog izgleda ne mogu glumiti neku običnu djevojku. Zato se trudim pronaći uloge u kojima mogu iskoristiti izgled, ali i talent", rekla je.

Njene bujne grudi i stražnjica po kojima je poznata pomogli su joj da se probije na sceni, ni bilo je tu i neugodnih trenutaka.

"Bila sam jako mršava i imala sam velike grudi. Muškarci su me proganjali i to je bilo naporno", rekla je.

Vergara je ove godine na vrhu Forbesove ljestvice najplaćenijih glumica na svijetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su kina zapala u krizu, objavio je Forbes.

Vergara - koja je trenutno sutkinja u emisiji America's Got Talent - zaradila je nevjerojatna 43 milijuna dolara (277.6 milijuna kuna) u posljednjih 12 mjeseci u plaći i angažmanima.

Pročitajte više