Drake obećao otplatiti 160 tisuća dolara hipoteke obožavatelju kojem je umrla majka

Foto: Profimedia

Reper Drake je na svom nedavnom koncertu u Kansas Cityju velikodušno obećao otplatiti hipoteku pokojne majke jednog obožavatelja.

37-godišnji kanadski reper i pjevač nastupao je na svojoj turneji It’s All A Blur Tour - Big As The What? u gradskom T-Mobile centru 2. ožujka kada mu je posjetitelj koncerta dodao poruku. U videu objavljenom na X-u Drake otvara poruku i čita je naglas. "Što je ovo? Umrla ti je majka? I dužan si… Au, ovo je mnogo. Nevjerojatna svota novca. Znaš što, ja ću otplatiti kuću umjesto tebe."

Kasnije, otkrio je publici da je u pitanju iznos od 160.000 dolara, koji će slavni reper platiti iz svog džepa. No ovo nije prvi put da reper čini ovakvu stvar.

Prošli mjesec obećao je financijsku pomoć obožavatelju koji je preživio rak. Bilo je to na koncertu u Pittsburghu gdje je njegov obožavatelj nosio poster na kojem je napisao koliko mu je Drakeova glazba pomogla u borbi s teškom bolesti, a reper mu je obećao pomoći  s 50.000 dolara. Na istoj turneji, prilikom koncerta u Nashvilleu, Drake je obećao uplatiti jednom posjetitelju 100.000 dolara nakon što je ovaj završio tretman kemoterapije.

Pročitajte više