Slavnu glumicu iznenadilo što je kći napisala o njoj u eseju: "Loše reakcije..."

Foto: Instagram

GLUMICA Kristen Bell vrijeme provodi u karanteni s kćerima Lincoln i Delte te suprugom Daxom Shepardom, s kojim je u braku od 2013. 

Zbog pandemije koronavirusa Lincoln se školuje kod kuće, a ulogu učiteljice preuzela je glumica. Djevojčica je iskoristila školski zadatak i za svoj prvi esej odlučila ocijeniti svoju majku u ulozi roditelja. Kristen je rezultat objavila na društvenim mrežama.

"Pokušala sam natjerati moju prvašicu da napiše svoj prvi esej o nekom osobnom uvjerenju i bila sam vrlo impresionirana temom koju je odabrala, prezentirala ju je tabelom u kojoj je prikazala svoje mišljenje i dokaze", napisala je Kristen ispod fotografije. 

Djevojčica je u sredini nacrtala krug u koji je upisala - Kako mama reagira na mene. A odgovori su: loše reakcije, ne vjeruje u mene, nema strpljenja i strogi glas. 

Pratitelji su komentirali da imaju slične anegdote sa svojom djecom.

"Moja šestogodišnjakinja mi je rekla da sam joj uništila život. Drago mi je da nisam jedini loš roditelj ovdje", "Meni je moje dijete reklo da ga kod mene nervira samo jedna stvar, a to je apsolutno sve", "Potpuno te razumijem", neki su od komentara. 

Pročitajte više