Smiješak! HP pokreće ljetnu ponudu staro-za-novo i nudi do 575,00 kuna za vaš stari fotoaparat

TVRTKA HP danas je najavila početak staro-za-novo promocije digitalnih fotoaparata pod imenom «Smiješak». Kupci koji između 15. svibnja i 15. srpnja 2004. kupe novi HP-ov fotoaparat i zamijene svoj stari analogni ili digitalni fotoaparat mogu ostvariti popust u iznosu do 575,00 kuna, ovisno o modelu novog fotoaparata koji kupuju. Kupci koji prihvate ovu ponudu primit će povrat odobrenog iznosa na svoj bankovni račun u roku od 40 dana od odobrenja zahtjeva za povrat.

“Putem ove promocije kupcima dajemo priliku da prijeđu s analogne na digitalnu fotografiju uz dodatnu vrijednost koja nadilazi same tehnološke prednosti”, izjavio je Danijel Bačelić, Category Manager iz HP-a. “U potpunosti smo posvećeni cilju da HP proizvode učinimo prvim izborom kupaca, nudeći potpuna rješenja za digitalnu fotografiju koja se odlikuju lakoćom korištenja, funkcionalnošću i nadasve kvalitetom fotografije.

Ova promotivna akcija vrijedi za sve aktualne modele HP digitalnih fotoaparata koji udovoljavaju potrebama bilo koje vrste korisnika.

Da bi iskoristili ponudu kupci trebaju samo kupiti HP digitalni fotoaparat, telefonom ili  putem Interneta podnijeti zahtjev za povrat novca i HP-u poslati svoj stari fotoaparat zajedno s dokazom kupnje novog. Po odobrenju zahtjeva iznos će biti doznačen izravno na bankovni račun kupca. Više informacija moguće je pronaći na hp-ovim web stranicama: http://www.hp.com/hr/smijesak .

Pročitajte više