Snježana Mehun otkrila da su ona i Franz dobili tri ista vjenčana poklona

Foto: Instagram

SNJEŽANA MEHUN udala se početkom mjeseca za poduzetnika Franza Schillingera, a na njihovu kućnu adresu još pristižu vjenčani pokloni.

Na svom Facebook profilu Snježana je otkrila da su ona i Franz dobili čak tri slična poklona.

"Upravo mi je dostavljena ova divna slika, naš portret u prirodnoj veličini, Franz Schillinger, ulje na platnu. Poklon našeg kuma Zlatka Mateše, djelo akademskog slikara Darka Škode, poznatog po portretima koje je radio za Hrvatski Sabor, premijere, predsjednike i druge slavne osobe!" započela je uz fotku poklona na kojem su ona i Franz naslikani poput plemića.

Upravo mi je dostavljena ova divna slika nas portret u prirodnoj velicini Franz Schillingerulje na platnu, poklon našeg...

Objavljuje Snjezana SchillingerPetak, 24. rujna 2021.

"Eto malo sam pustila suzu jer je ovo djelo toliko divno i pristajat će savršeno u uskoro obnovljenu tvrđavu, dvorac Fortica Karlobagu. Do tada je u Zagrebu s nama!"

"Znam da Vam se jako svidjela ta fotografija nastala u Schönbrunnu jer ništa manje nije lijepa ni divna slika koju smo na istu temu dobili od mojih dragih prijatelja Ecije Ivušić i Gorana Beloševića, a još čekamo od Dine Mehuna i Tije Milovac njihovu verziju ove slike jer veliki umovi razmišljaju slično kao i oni koji nas vole! Živimo na tri adrese tako da će svaki od naša tri doma krasiti jedna ovakva slika", zaključila je.

Podsjetimo, Ecija Ivušić i Goran Belošević novopečenim supružnicima darovali su isti poklon.

Pročitajte više