Sofija otkrila što Jović radi nakon prijave, a na autu ga čeka neugodno iznenađenje

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Reala Luka Jović našao se na udaru srpske javnosti nakon što se vratio iz Španjolske zbog rođendana svoje cure, manekenke Sofije Milošević te prekršio samoizolaciju u kojoj je trebao biti dva tjedna.

Luka je trenutno u Beogradu i pokušava izgladiti situaciju, a u tim mu nastojanjima pomaže djevojka. Ona je objavila video iz stana pored kojeg je napisala: "Karantena s Lukom Jovićem".

Na snimci se vidi mali koš prema kojem leti lopta pa je očito da tako krate vrijeme.

Nakon toga objavila je snimku na kojoj s balkona u 20 sati plješću medicinskim djelatnicima.

Kurir piše da je Jović dobio kaznenu prijavu zbog izbjegavanja karantene, a čitatelj tih novina fotografirao je njegov automobil koji je nepropisno parkiran u centru Beograda. Osim toga, netko mu je ispod brisača ostavio poruku: "Nemoj više ovako bahato, brale!" 

"Ostaje pitanje, ima li kraja bahatosti ovog nogometaša kojem očigledno krivična prijava koju je dobio danas nije dovoljna da se konačno počne ponašati kao svi pristojni građani ove zemlje!?" pita se Kurir.

Članak o njemu opremili su naslovom "LUKA JOVIĆ SE RUGA NAMA I DRŽAVI: I poslije krivične, šeta se gradom, bahato parkira, izolacija mu nije na kraj pameti".

Pročitajte više