Sonja Kovač o tome kako se probijala kao influencerica: Nisam imala budžet ni za što

Foto: Instagram

SONJA KOVAČ danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica koju prati više od pola milijuna ljudi, no nije uvijek bilo tako. 

U najnovijoj objavi na Instagramu prisjetila se svojih influencerskih početaka u kojima se morala snalaziti s malim budžetom, a objavila je i neke od ranih fotki. 

"Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova početkom 2018. kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budget za nikoga i ništa ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa - za mene nikada nije ni bila opcija", piše Sonja. 

"Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova. Tako da dragi moji kad god mislite da postoje prepreke za ostvarivanje ciljeva sjetite se da je to samo strah od napuštanja svoje sigurne zone. Kad napravite taj korak, neće biti ugodno ali rezultati će doći - to vam garantiram", zaključila je. 

Pročitajte više