Sotonistička crkva odgovorila na teorije zavjere o Lady Gagi

Foto: Instagram

LADY GAGU su već i prije povezivali s masonima, iluminatima i sotonističkom crkvom, a čini se kako teorijama zavjere o ovoj pjevačici još nije došao kraj.

Korisnik Twittera Tommy G. objavio je na toj društvenoj mreži poduži status u kojem je nabrajao argumente za koje misli da dokazuju da je Gaga dio sotonističke crkve.

"Gaga je đavolja marioneta kojoj je CIA isprala mozak. Pretvorili su je u ljudskog robota. Svi njeni nastupi i spotovi sadržavaju mnoštvo sotonističkih simbola. Savršeni je primjer gotovo svake poznate osobe koju kontroliraju illuminati: ima mentalnih problema, zlostavljali su je kao dijete, suicidalna je i žrtvuje u čast sotoni", napisao je i dodao da se njena glazba prodaje naivnoj djeci koja su također korak od samoubojstva pa ih je lakše kontrolirati.

Njegova objava izazvala je raspravu na internetu, a ubrzo se povodom svega navedenog oglasila i sama sotonistička crkva na Twitter profilu, koji je navodno njihovo službeno glasilo.

"Potrebno je tri sekunde da se na Googleu sazna kako ovi primjeri nemaju veze sa sotonizmom pa nećemo trošiti tvoje vrijeme da bi ti u 20 dijelova objasnili zašto te ovo čini neukim teoretičarem zavjere", napisali su na Twitteru.

Tommy nije odgovorio na prozivke sotonista, ali su zato oni objavili šaljiv video u čijem je opisu pisalo "Ono kad se probudiš i vidiš da si razljutio sotonističku crkvu".

Pročitajte više