Stilisti skužili zanimljivu promjenu na Meghan Markle u zadnje vrijeme

Screenshot: YouTube; Foto: Hina

BRITANSKI mediji primijetili su zanimljivu promjenu na Meghan Markle. Umjesto živih boja koje je stalno nosila dok je bila dio britanske kraljevske obitelji, sad je se u javljanjima iz njenog doma može vidjeti samo u jednoj boji - bijeloj.

Stilistica Susie Hasler za Femail je rekla da Meghan bijelom bojom izražava svoju solidarnost s borbom protiv rasizma te ujedinjenost s ljudima.

"Naravno da je Meghan svjesna simbolike boja. Bijela je način da pokaže svoj stav. Pokazuje da je ujedinjena s ciljevima koje zagovara", ističe Hasler.

Bijela je postala i izbor princa Harryja, koji je proteklog tjedna u razgovoru s mladima iz kraljičine zaklade poručio da moramo razgovarati o pravdi i jednakim pravima.

Dodao je da monarhija mora priznati svoju prošlost te pokušati ispraviti zla koja je napravila. Priznao je da i on sam ima neke nesvjesne predrasude.

Meghan je bijelu boju nosila i u lipnju, kad je poručila da su i životi crnaca važni.

"Meghan već dugo izražava svoje stavove izborom odjeće. Vidjeli smo da gura manje brendove, naglašava održivu modu ili odaje počast princezi Diani, a sad odjećom šalje političku poruku", dodaje Hasler.

Pročitajte više