Stoka otvorio srce: "Mama je imala dva tumora, ali nije htjela umrijeti i ostaviti me samog u ovisnosti"

Screenshot: Facebook

U SVOJOJ monodrami "Stara škola kreka iz tame u svjetlo" Marin Ivanović Stoka progovorio je o svojoj dugogodišnjoj ovisnosti o drogama, a dotaknuo se i bolnih iskustava.

"Ludilo jednog narkomana kad poludi skroz, onda je to stvarno bolesno", rekao je Stoka za InMagazin.

Najgore mu je, priznao je u predstavi, bilo suočiti se s ljudima koji su mu pružali potporu i cijelo vrijeme bili uz njega.

"Mama je dobila dva tumora na mozgu, ali rekla je da me neće ostaviti. Rekla je da neće umrijeti jer me ne može ostaviti samog u ovisnosti", otvorio se reper na pozornici.

Stoka je želio svojim primjerom ukazati na opasnosti droge.

"Svatko tko se igra s drogom umre, ili prije ili poslije završi u zatvoru. To je jedan začaran krug iz kojeg je jako teško izaći. Uvijek, ama baš uvijek postoji izlaz, to je poanta priče", rekao je Stoka.

Spas je, tvrdi, pronašao u komuni i vjeri.

"Svatko prije ili poslije zazove Boga. Kad dođeš pred smrt, svakako je taj trenutak. Puno puta sam ja koketirao sa smrću, ali ovoga puta sam morao napraviti nešto drugačije", kaže on.

Komentirao je i svoje nedavne zaruke s bivšom televizijskom voditeljicom Jasnom Saletović koja se upravo zbog njega vratila iz SAD-a.

"To je nekako logičan slijed. Nisam ja više klinac, svašta sam proživio. Smatram da mi je Bog poslao tu prekrasnu djevojku", rekao je Stoka.  

Pročitajte više