Studentica otišla u Amsterdam da vidi dečka pa saznala da je žrtva bolesne šale: "Nasvinjio sam te"

Foto: Facebook

BRITANSKA studentica Sophie Stevenson zaputila se iz Stokea za Amsterdam da bi se našla s 21-godišnjim Jessejom Matemanom kojeg je upoznala u kolovozu tijekom odmora u Barceloni, no shvatila je da je zapravo samo žrtva okrutne muške šale.

Kada je javila Matemanu da je stigla u Amsterdam, on joj je poslao poruku u kojoj je napisao: "Sve je bila šala" i dodao dva emotikona svinja. Naime, riječ je o užasnoj šali koju su muškarci nazvali "pulling a pig" ili u slobodnom prijevodu "nasvinjiti nekoga", a dolazi od engleske riječi za svinju.

"Pulling a pig znači da muškarac pokušava zavesti i nasamariti debelu, ružnu curu. Smučilo mi se kad sam saznala", rekla je nesretna Sophie za The Sun.

24-godišnjakinja je cijelo ovo vrijeme bila uvjerena da su ona i Jesse, s kojim je spavala tijekom odmora u Barceloni, u romantičnoj vezi, no za njega je sve bila samo užasna šala.

Nakon što joj je poslao odvratnu poruku, Mateman je blokirao njezin broj. "Bila sam toliko uznemirena da sam promijenila let i odmah sljedeće jutro se vratila kući", opisala je studentica užasno iskustvo.

Pročitajte više