Tajči objavila stare fotke i prisjetila se supruga: Uvijek je mislio na druge...

Foto: Facebook

TATJANA CAMERON TAJČI prisjetila se svog pokojnog supruga Matthewa koji bi, da je živ, danas proslavio 51. rođendan. Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko njegovih starih fotografija uz emotivan status.

"Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najbolji tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike", započela je Tajči.

"Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalna sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima", dodala je te se prisjetila njihovih zajedničkih putovanja i napisala da su jedne godine na njegov rođendan bili u Montani, gdje su započeli koncertnu turneju. Pratitelji su joj u komentarima poručili da je Matthew bio dobar čovjek te da ga se rado prisjećaju. 

Podsjećamo, Matthew Cameron preminuo je u studenom 2017. godine nakon višemjesečne borbe s rakom pluća. Tajči mu je tijekom bolesti bila najveća potpora. Skupljala je donacije, organizirala i odrađivala koncerte te prodavala knjige, postere i albume. Matthew je iza sebe ostavio trojicu sinova, Dantea, Evana i Blaisea.

Pročitajte više