Tanja Dragović: Prekid je bolesna namještaljka visokopozicionirane osobe

TANJA DRAGOVIĆ, nevjenčana supruga Gorana Ivaniševića, demantirala je priču o prekidu njihove dugogodišnje veze nazvavši je "bolesnom namještaljkom jedne visokopozicionirane osobe". Poznati par s kćeri ovih dana odlazi na zajedničko ljetovanje.

"U toj priči o našem prekidu nema ni malo istine, to je bolesna namještaljka jedne visokopozicionirane osobe. Goran, Amber i ja se upravo spremamo na zajedničko ljetovanje" - izjavila je Tanja za Slobodnu Dalmaciju koja je jučer objavila priču kako je manekenka ostavila tenisku legendu.

Novinari su Tanju, Gorana i  trogodišnju Amber Mariu zatekli ispred njihovog zagrebačkog doma, u Dalmatinskoj ulici gdje su ukrcavali stvari u automobil prije puta za Split. Dok se Goran oglušio na upite novinara, Tanji nije smetala njihova pristunost. Kazala je kako će nakon što dođu u Split krenuti na tradicionalno krstarenje Jadranom.

Splitski dnevnik jučer je objavio kako su atraktivna manekenka i Boris Vidić, jedan od vlasnika City Expressa, viđeni po elitnim zagrebačkim restoranima, dok je Ivanišević boravio na Mundijalu u Njemačkoj te na England Clubu.

Prema pisanju medija, Vidić Tanju poznaje još od djetinjstva, a poduzetnik je i Goranov prijatelj.

Pročitajte više