The Bambi Molesters i Chris Eckman dva dana zaredom u KSET-u!

ZBOG ogromnog zanimanja za koncert  Bambi Molestersa 18. prosinca u zagrebačkom KSET-u, bend je održati još jedan koncert dan poslije, dakle 19. prosinca. Na oba koncerta gostovat će Chris Eckman iz Walkaboutsa.

Karte (ograničen broj) su u pretprodaji od 1.12. u Dancing Bear shopu, Gundulićeva 7 i na blagajni kluba KSET.

12. prosinca objavljen je dugo očekivani i od 1998. godine traženi prvi album Bambi Molestersa. Radi se o remakeu originalnih 15 skladbi kojima su dodane 4 bonus pjesme, koje grupa od početaka izvodi uživo, ali ih do sada nikada nije snimila.

Jedna od bonus pjesama je i budući singl, pjesma Restless na kojoj gostuje Chris Eckman. Album nosi naziv "Dumb Loud Hollow Twang-Deluxe".  The Bambi Molesters su ga snimili nakon završetka ovogodišnje europske turneje u sklopu koje su održali i nekoliko uspješnih nastupa s R.E.M.-om.

Budući da već u siječnju 2004. godine snimaju novi,  zajednički album s Chrisom Eckmanom, iskoristili su nekoliko posljednjih mjeseci za reizdanje svog  prvog albuma u  nešto drugačijoj verziji.

Uz ograničen broj "Dumb Loud Hollow Twang-Deluxe" izdanja, kao poseban bonus, dolazi  i DVD dokumentarac o grupi, kojeg je režirao Gonzo. Naslov dokumentarnog filma je"Backstage Pass", a on realno prikazuje grupu u inače nevidljivim situacijama koje su se događale na i iza brojnih pozornica na kojima su nastupali, uključujući nastupe na Novom Zelandu i one s R.E.M.-om. 

U filmu su korišteni materijali snimljeni od 1998. godine do danas. Osim dokumentarnog filma, DVD izdanje sadržava i video spotove grupe.

Pročitajte više