Tko je vlasnica najljepših grudi Italije o kojoj pričaju Dinamovi igrači

Foto: Instagram

NAKON što se golman Dinama Danijel Zagorac našalio sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom, koju nazivaju vlasnicom najboljih grudi Italije, brojni su Hrvati zapazili tu atraktivnu plavušu. Diletta doduše nije bila ni na treningu ni na presicama Dinama i Atalante, ali da se naslutiti da su joj se nogometaši nadali.

"Trenutak kad je ušla Diletta Leotta na stadion", našalio se Zagorac uz fotografiju na kojoj s kolegama Dominikom Livakovićem i Dinom Horkašem gleda u istom pravcu.

Diletta je 28-godišnja sportska novinarka, koja radi za talijanski DAZN, a proglašavaju je jednom od najljepših sportskih novinarki na svijetu. Na Instagramu ima vojsku od 5,5 milijuna ljudi. Novinarstvom je počela baviti na rodnoj Siciliji 2010. godine, a sad je velika zvijezda u Italiji.

Prije dva mjeseca pažnju europske javnosti na nju su skrenuli navijači Napolija prije utakmice protiv Brescie. Diletta je prošetala ispred tribine, a navijači su joj uglas počeli skandirati i pjevati: "Izbaci sise, Diletta, izbaci sise!"

Ona se samo nasmijala i prstom im pokazala da se to neće dogoditi. Snimka događaja postala je viralni hit te se brzo proširila društvenim mrežama.

"To je bio nesporazum. Napolijevi navijači su me podržavali, ali onda su otišli malo predaleko. To je bila samo šala, a moja reakcija u tom trenutku bila je ironična", rekla je kasnije.

No nisu samo navijači očarani Dilettom. Srpski nogometaš Sergej Milinković Savić uhvaćen je na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u Seriji A kako zuri u njen bujni dekolte.

"The eyes, chico, they never lie", sprdala se ekipa s interneta s očaranim Savićem.

Rast Dilettine popularnosti dogodio se 2016. godine, kad joj je hakiran mobitel te su se u javnosti pojavile njene golišave fotografije. Navodno ih je namijenila zaručniku, no ukradene su s aplikacije WhatsApp te su se proširile internetom i po društvenim mrežama.

"Mobitel mi je konstantno zvonio - pozivi, poruke, WhatsApp... Prvo nisam plakala, našla sam snage, no nakon tri dana sam poklekla", otkrila je tada lijepa novinarka.

"Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih vidjela godinama prije nego su procurile i mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih ni opisala kao seksi", dodala je te napomenula kako se ne osjeća krivo: "Želim reći svim mladićima i djevojkama kojima se dogodilo slično da se ne bi trebali osjećati krivo. Svatko ima pravo raditi sa svojim životom što želi."

Pročitajte više