TLZP Mario Roth odnio pobjedu, a pao je i lezbijski poljubac na pozornici

Foto: Twitter, Youtube

U PRVOJ epizodi nove sezone Tvoje lice zvuči poznato smo ponovo imali prilike vidjeti mnoge zanimljive i duhovite nastupe. Najboljim se pokazao Mario Roth, frontmen grupe Vigor, koji je izvedbom oduševio žiri i publiku te odnio pobjedu.

Mario se transformirao u Tinu Turner i s pjesmo, "Simply The Best" odnio zasluženu pobjedu. S mišljenjem žirija složili su se i njegovi sunatjecatelji koji su mu redom davali po pet bodova.

S obzirom na to da je show humanitarnog karaktera, Mario je odlučio osvojenih 10 000 kuna darovati udruzi "Portal dobrote".

U showu smo prvi put imali priliku vidjeti Nives Celzijus koja nam je svoje svestrane talente pokazala izvodeći pjesmu Who Let The Dogs Out.

Svoj debi u showu imala je i poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić koja se u svoju izvedbu pjesme Like A Virgin toliko unijela da je na kraju poljubila plesačicu.

  Mladi pjevač Bojan Jambrošić odlično se snašao imitirajući Tošu Proeskog s pjesmom Pratim te.

Jedan od najsimpatičnijih nastupa ostao je za sam kraj. Posljednji izvođač koji je nastupio, radijski voditelj Dalibor Petko, hrabro je stao na štikle i izvrsno "skinuo" Indiru iz Colonije. 

Pročitajte više