"To je bezazleni flert": Izgubljeni mobitel dokazuje da Ivan Čupić vara suprugu?

RUKOMETNI reprezentativac Ivan Čupić navodno već dva mjeseca suprugu Neru vara s konobaricom Andreom Armadom, piše Extra, koja se dokopala zajedničkih fotografija i poruka koje su izmjenjivali "Ivek" i njegova navodna ljubavnica, nakon što je ona izgubila mobitel.

"Mislim da se nikoga ne treba ticati što ja radim u slobodno vrijeme, a Ivan je oženjen i ne želim mu upropastit brak", kazala je Andrea, priznavši pritom da su se ona i Čupić upoznali prije dva mjeseca te se s vremena na vrijeme viđaju. "Među nama nema ništa više od bezazlenog flerta", ustvrdila je Andrea, dok je na pitanje što je radila u Čupićevoj hotelskoj sobi, i to nekoliko dana zaredom, odgovorila: "Samo nas dvoje znamo što smo radili u toj sobi. Možda smo samo čitali stripove i jeli marelice. Ivan Čupić mi ne znači ništa posebno".

Ni Čupić, koji je sa suprugom Nerom u braku tri godine te imaju dvogodišnju kćerkicu Barbaru, nije bio puno rječitiji po pitanju navodnog preljuba: "Majko moja, koje su to gluposti. Ne želim davati izjave u pogledu ičega izvan sporta, jer moj privatni život nije stvar medija. To što se priča uopće me ne zanima".

Pročitajte više