Tonči Huljić: Bebica je jako živa, Vjekoslava pomaže da Hana barem malo odspava

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

MISA MEDITERANA, pop misa Tončija i Hane Huljić, otvorit će prvo izdanje Melodija Jadrana, a tim povodom Tonči je progovorio o poslu, suradnji s kćeri, odnosima u obitelji, ali i unučici Albi.

"Od premijere je prošlo dvije godine i moja velika želja je bila baš da je ponovno izvedemo u Splitu. Evo je sada ovdje, stalno sam slušao pitanja kad ćeš opet biti u Splitu. To je nešto čime se između ostalog bavim i želim se time predstaviti Splićanima", rekao je Huljić za Dalmatinski portal.

Otkrio je i da ga veseli povratak kćeri Hane na pozornicu.

"Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljnom i nije pjevala pa smo imali zamjenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega", ispričao je te otkrio da je čitava obitelj posvećena prinovi.

"Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u obitelji sada nova članica. Vjekoslava je angažirana time da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa", otkrio je. Na pitanje kakav je djed, Tonči je rekao: "Antitalenat sam za obične ljudske stvari, recimo za narezati kruh, ispeći jaje, ja to ne znam, ali znam dat ljubav."

Pročitajte više