Trudna Jelena Orešković seli u Pariz: Hermidas je moja ljubav i najbolji životni izbor

BIVŠA manekenka Jelena Orešković i njen dečko, 46-godišnji francuski dizajner automobila iranskog porijekla Hermidas Atabeyki, ovog će ljeta dobiti prinovu. 31-godišnja Jelena trenutno u Zagrebu čuva trudnoću, tijekom proljeća će se preseliti u Pariz, više se ne planira baviti manekenstvom, a zasad ona i Hermidas još ne planiraju vjenčanje.

"Već godinama osjećam želju za majčinstvom i Hermidasa sam upoznala u pravo vrijeme. Njemu je 46 godina, dosad nikad nije ni pomišljao zasnovati s nekim obitelj, tako da je ovakva situacija za nas oboje velika novost. Neizmjerno se radujemo svemu što nam budućnost donosi", ispričala je četiri mjeseca trudna Jelena za Extru, dodajući kako zasad ne znaju kojeg je spola beba.

"Toliko razmišljam o bebi da i ne pomišljam na druge planove. Zasad su mi prioriteti preseliti se i postati majka, a svi popratni spektakli doći će kasnije, kad nam se slegnu dojmovi. Ionako znam da je Hermidas moja ljubav i najbolji životni izbor, tako da mi formalna potvrda onoga što osjećam i nije potrebna", kazala je Jelena o braku.

Pročitajte više