Turbofolk erotika: Karleuša gola i trudna, Ceca u izazovnim badićima

GOLIŠAVI editorijali vodećih srpskih narodnjačkih zvijezda istovremeno su zapljusnuli njihove obožavatelje, koji s divljenjem gledaju što sve mogu učiniti estetske operacije i neizbježni fotošop. Dok se razgolićena Ceca Ražnatović smješka u novom FHM-u, srpski Alo donosi fotografije gole i trudne Jelene Karleuše, koja se s nekoliko godina zakašnjenja fotkala u maniri Demi Moore i drugih holivudskih ljepotica.

Jelena Karleuša nedavno se udala za Duška Tošića, srpskog nogometnog reprezentativca i igrača Werdera, a njihovo je vjenčanje u Srbiji prozvano "svadbom veka" - mladenka je do Dušana stigla preko metalne konstrukcije koja je bila postavljena preko bazena kako bi se stvorio dojam "hoda po vodi", a sam Dušan u tom trenutku stajao je ispod gigantskog crvenog srca, napravljenog od ružinih latica. Nakon što je javnost zaintrigirala vjenčanjem, niz je odlučila nastaviti golišavim editorijalom koji je objavljen neposredno prije poroda.

"Otkad sam u drugom stanju, Duško mi donosi doručak u krevet. To prije nije radio", otkrila je "kontroverzna" pjevačica u intervjuu koji prati njezin trudnički editorijal. Novac kojeg je za dobila za skidanje u poodmakloj trudnoći darovat će, kaže, u humanitarne svrhe, baš kao što je učinila s fotografijama s vjenčanja, koje je navodno vrlo izdašno platio i objavio njemački Build.

Svetlana Ražnatović Ceca ovog je mjeseca razgolićena na naslovnici slovenskog FHM-a, a njezinim oblinama uskoro će se navodno moći diviti Francuska i Italija. Čitatelji srpskog izdanja proglasili su je za najseksi ženu na svijetu, a ona im se odužila izazovnim fotkama na kojima pokušava konkurirati mlađim kolegicama koje joj navodno sve više otimaju "narodnjački kruh".

M.A.
Foto: Alo!, FHM

Pročitajte više