Tužan život Meghan Markle: "Ne zna kome od njih može vjerovati"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN MARKLE u posljednje vrijeme teško može procijeniti kome vjerovati.

Otkako je bivša američka glumica postala vojvotkinja od Sussexa, odnosi koje je gradila u danima prije princa Harryja došli su u pitanje, jer 37-godišnja Meghan misli da nekima od tih ljudi više ne može vjerovati.

"Meghan je izgubila kontakt s nekima od najbližih prijatelja, što joj je jako teško. Teško je znati kome može vjerovati", rekao je izvor magazinu People.

Zbog toga je smanjila krug najbližih prijatelja i izabrala nekoliko njih kojima vjeruje.

S toliko "izvora bliskih Meghan" koji sve pričaju tabloidima, a među njima su i neki članovi njene obitelji, jasno je zašto pokušava odrediti koji njeni prijatelji nikad ne bi sočne detalje dijelili s medijima. Među njima su zasigurno njen šminker Daniel Martin i njena najbolja prijateljica i stilistica Jessica Mulroney.

"Mala grupa nas joj se javlja i provjerava kako je, no ona je i dalje ista osoba", rekao je Martin za People.

Nakon vjenčanja Meghan se pokušava naviknuti na diskretniji stil života, ali namjerava se i dalje viđati s ljudima kojima vjeruje, rekla je Emily Nash.

Kad je riječ o obitelji, Meghan vjeruje samo majci Doriji koja se nedavno preselila u London da joj bude bliže. Otac ju je pak počeo kritizirati u medijima, a njena polusestra i dalje je vrijeđa na društvenim mrežama.

"Taj njen privatni život ju je iscrpio", rekao je izvor.

Pročitajte više