U BB kuću ušle dvije nove stanarke: "Stanari su užasni, uvest ćemo reda"

Foto: RTL

U BIG BROTHER kuću ušle dvije nove stanarke. Lidija Barić se predstavila kao domaćica iz Dežanovca koja radi u kafiću, udana je i ima dvoje djece. U show se prijavila jer želi upoznati nove ljude. Nadimak joj je Ribica.

Ljiljana Lipovac Lili dolazi iz susjedstva Big Brothera, iz zagrebačke Dubrave. Piše poeziju, glumila je u Krv nije voda, a čini se da će unijeti nemir u kuću.

"Kandidati si užasni", rekla je Antoniji prilikom ulaska u kuću.

Ipak prije uvođenja reda prvo mora sve stanare upoznati, ali puno tog joj se ne sviđa.

"Ne smijem odmah biti zločesta", rekla je.

Lidija dosad show nije puno gledala,dok je Ljiljani najdraži Matija jer ima osobnost, iako ima ožiljke, kulturan je i pristojan.

"Ja sam se očito rodila u drugo vrijeme, ali kaže se da ostavljamo svijet mladima, nakon ovih rigoleta i prdeža naša Hrvatska bi se zvala nekako drugačije", rekla je.

Antonija je otkrila da će dame imati tajni zadatak. Kasnije je otkriveno da će odlučivati o sudbini svih stanara kao vođe dva tima koji će se boriti za opstanak. U nedjelju navečer odabrat će svoje timove pa ih dotad moraju dobro upoznati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više