Ulaznice za koncert Iron Maidena u Zagrebu od danas u prodaji

KAO ŠTO smo već najavili, jedan od najvećih heavy/rock bendova na svijetu, Iron Maiden nastupit će u Zagrebu 17. lipnja. Najnovija vijest u vezi s koncertom glasi da će ulaznice za ovaj spektakl biti u prodaji od petka, 4. travnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i šire.

Ulaznice su se unazad dva tjedna mogle rezervirati putem internet stranice www.kajda.hr. Obzirom na pristigli broj rezervacija i brojne upite iz okolnih zemalja može se slobodno reći da za nastup Maidena vlada nezapamćen interes.

Već sada rezervirano je pola kapaciteta velike dvorane Doma sportova. U skladu s tim postoji velika mogućnost da se koncert preseli na stadion "Radnik" u Velikoj Gorici, a o čemu ćemo na vrijeme izvjestiti.

Posebni gosti na zagrebačkom nastupu Maidena bit će Murderdolls - jedan od novijih, američkih, metal bandova u usponu, često uspoređivani sa Slipknotom. U svakom slučaju, Iron Maiden najavljuju veliki glazbeni i scenski show, u potpunosti sa reputacijom koju imaju kao jedan od najvećih live izvođača.

Pročitajte više