Umjesto sa suprugom Beyonce, Jay-Z se zabavljao s Rihannom uz potoke alkohola

POPULARNA pjevačica Rihanna poznata je kao prava partijanerica. Često je možemo vidjeti na raznim VIP zabavama i elitnim noćnim klubovima gotovo na svim kontinentima. Luksuz koji si rijetko tko može priuštiti osim VIP dijela su i alkoholna pića koja u pojedinim klubovima koštaju poput suhog zlata. Čini se kako pjevačici Rihanni nije bitna cijena barem ako je suditi prema računu kojeg je platila u noćnom klubu Vendome.

"Rihanna i Jay-Z imali su sunčane naočale što je bilo poprilično čudno s obzirom da je bilo mračno u noćnom klubu"

Naime, 21-godišnja Rihanna zabavljala se sa Jay-Z-jem, poznatim reperom, a alkohol je tekao u potocima. Za nekoliko boca votki i popularnog šampanjca Don Pérignona izdvojili su 7 tisuća funti, odnosno nešto malo manje od 60 tisuća kuna. "Zauzeli su čak dva VIP dijela kako bi se svi zajedno mogli družiti tijekom večeri. Jay-Z je naručio velike količine šampanjca kao i votke", rekao je izvor koji se tu večer našao u istom klubu.

"Svi su pokušavali ući unutra i vidjeti glavne zvijezde večeri, ali to nikome nije pošlo za rukom jer je sve bilo puno tjelohranitelja", otkrio je izvor koji dodaje da su Rihanna i Jay-Z imali sunčane naočale što je bilo poprilično čudno s obzirom da je bilo mračno u noćnom klubu. Također je zanimljivo da se na partyju nije pojavila Beyonce, supruga popularnog repera. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, a navodno je cijelo društvo bilo poprilično glasno, što ne čudi s obzirom na količine alkohola koje su popili.

Pročitajte više