Uzdasi, stenjanje i sretni završeci: Restoran organizirao bizarno natjecanje

Screenshot: YouTube

KRICI odglumljenog orgazma odjekivali su njujorškim restoranom Katz's koji je nesvakidašnjim natjecanjem obilježio 30. godišnjicu filma "Kada je Harry sreo Sally" - zapamćenog po kultnoj sceni snimljenoj upravo u tom ugostiteljskom objektu.

Katz's je natjecanje priredio u petak pozvavši sve one koji se žele okušati da sjednu za stol i pokušaju imitirati glumicu Meg Ryan, koja je tu scenu snimila prije 30 godina. Već aktualan među Njujorčanima, restoran je postao popularno odredište turista nakon filma.

U natjecanju su muškarci i žene trebali snimiti svoju izvedbu i postaviti je na internet pa pričekati da influenceri na društvenim mrežama odaberu pobjednika koji će biti objavljen idući tjedan. Među natjecateljima je bila i 31-godišnja Shauna Mogan, srednjoškolska učiteljica iz Fort Lauderdale na Floridi koja je svojom imitacijom zaradila pljesak u prepunom restoranu.

Lik u filmu kojeg je tumačila tada mlada Meg Ryan, odglumi orgazam pošto njen pratitelj Harry, kojeg glumi Billy Crystal, samouvjereno kaže da žene s njim nikad nisu glumile orgazam te da bi on sigurno znao prepoznati razliku između glume i stvarnog užitka.  

Pročitajte više