Večeras u Domu sportova veliki koncertni spektakl Alicie Keys

SOUL/R'n'B diva Alicia Keys večeras će u Velikoj dvorani Doma sportova s početkom u 20 sati održati pravi koncertni spektakl. Koncert je prvobitno trebao biti održan u dvorani Dražen Petrović, ali su organizatori zbog velikog interesa publike i zahtjevne produkcije koja prati koncert Alicie Keys ovaj spektakl premjestili u Dom sportova. Višestruka dobitnica prestižnih glazbenih nagrada Grammy, Billboard Music Awardsa te American Music Awardsa, na samom vrhuncu karijere dolazi u Zagreb i to na početku drugog dijela europske turneje kako bi promovirala svoj najnoviji album pod okriljem Menarta - "As I Am".

Nema nikakve sumnje da će Alicia 10. listopada u dvorani Dražen Petrović prirediti pravi spektakl, što je i sama najavila. "Kada ljudi dođu pogledati moj nastup, mogu očekivati samo ono neočekivano. Nitko, pa čak ni ja ne znam što ću napraviti idućeg trenutka i zato se svaki moj nastup razlikuje od prethodnog, to je onaj užitak nastupanja. Za sve što radim pokušavam dati sve od sebe", rekla je pjevačica. Zagreb je prvi europski grad u kojemu će Alicia nastupiti na svojoj europskoj turneji što će na koncert nesumnjivo privući publiku iz susjednih zemalja. 

Za razliku od mnogih zvijezda koje nastupe u Hrvatskoj održavaju na zalasku svoje karijere (ne bi li uspjeli prikupiti još koji novčić), Alicia Keys dolazi na samom vrhuncu svoje karijere. Glazbenica, koju nerijetko nazivaju "ženskim Steviejem Wonderom", Zagreb je odabrala kao prvi europski grad u sklopu turneje "As I Am Tour", a važno je spomenuti kako su ulaznice za večerašnji koncert već odavno rasprodane.

Alicia je u Zagreb doputovala još jučer kako bi se što bolje mogla pripremiti za večerašnji nastup. Organizatori tvrde da pjevačica nije imala baš nikakve zvjezdane prohtjeve, samo je zamolila za mir, tišinu i izoliranost, pa mediji tako nisu mogli doznati ni ime hotela u kojem me odsjela. Unatoč tome, Alicia je obećala da će zagrebačkoj publici otpjevati mnoge stare hitove te predstaviti najnoviji singl "Superwoman" koji je ubrzo nakon izlaska postao svjetski hit broj jedan. No, to joj ipak nije najdraža pjesma s novog albuma. "Meni osobno najdraža stvar s novog albuma je pjesma "No One" koju sam radila dok sam prolazila kroz jako teško razdoblje, bila sam pomalo depresivna i samim tim što priznajete svoje slabosti zapravo pokazujete svoju snagu", poručila je Alicia.

K.H.

Pročitajte više