Victoria Beckham odlučila se maknuti od površnih WAG-sica na Svjetskom nogometnom prvenstvu

VICTORIA BECKHAM neće na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi biti u društvu ostalih žena nogometaša. Iako je u prošlosti uvijek ponosno šetala, kupovala i sunčala se uz bazen, u društvu ostalih WAG-sica, ove godine je odlučila posjet Africi iskoristiti za posjet tamošnjoj djeci koja nemaju idealne uvjete odrastanja, a u tome će joj se pridružiti i tri sina.

Također, odbila je za vrijeme prvenstva odsjesti u lijepom hotelu Palace sa šest zvjezdica te odlučila unajmiti luksuzan stan u Cape Townu. Victoria je poznata po svom humanitarnom radu za djecu, a svoje sinove uvijek uključuje u posjete djeci koja nisu sretna koliko su oni bili.

"Victoria podržava Davida i navijat će za njega i englesku reprezentaciju, no sebe ne smatra tipičnom WAG-sicom jer ima svoju uspješnu karijeru. Odlučila se maknuti od svih žena nogometaša te za sebe i sinove unajmila predivan stan dok je u Južnoj Africi", rekla je njezina prijateljica.

Također, popularna Posh navodno ne želi biti povezivana s aferom Ashleyja Colea i Johna Terryja. "Ne želi da se njezino ime povezuje s tim aferama. Prijateljica je sa Cheryl te je smatra dragom curom. Nisu se vidjele neko vrijeme, no Victoria je tu za nju", izjavila je osoba bliska ekscentričnoj Victoriji.

Pročitajte više