Victoria Beckham s tjelohraniteljima na dječjoj zabavi

KADA je malog Romea Beckhama prijatelj pozvao na proslavu rođendana u madridski restoran "Planet Hollywood", dječakova se mamica pobrinula za veliko osiguranje te je na dječji tulum povela četiri tjelohranitelja.

Razlog tome je Victorijina zabrinutost oko nedavnog događaja kada je nepoznati muškarac preskočio ogradu vile Beckhamovih te aktivirao alarm, zbog kojeg je na imanje žurno pristigla policija.

Dok su Beckhamovi živjeli u Engleskoj policija je otkrila da je bila plairana otmica Victorije i najstarijeg sina Brooklyna, pa slavni par stalno živi u strahu okružen brojnim tjelohraniteljima.

Trogodišnji Romeo, za kojeg se šapuće da je začet na stražnjim sjedalima Davidovog Alfa Romea, već je nekoliko puta posjetio bolnicu zbog čudnih grčeva, pa se mama posebno brine za njega.

Dok brižna Victoria napokon kod kuće brine o djeci, David je snimio novi televizijski spot za koji  nije primio uobičajeno ogroman honorar.

S pjevačem Robbiem Williamsom, koji je poput njega dječji ambasador Unicefa, u Los Angelesu je sudjelovao u snimanju dobrotvornog videa u kojem traži pomoć za djecu oboljelu od AIDS-a.

Pročitajte više