Video - BB Koloseum: Ukućani i otpadnici opet zamijenili mjesta, novi kapetani Nemeš i Nikola

BIG BROTHER natjecatelji sinoć su se ponovno susreli u Koloseumu. Ponovno su bili podijeljeni u dva tima koji su se suprotstavili - ukućani su se borili protiv otpadnika.

Prvi zadatak u Koloseumu bio je prelazak izviđačkih timova preko "rijeke pune krokodila". Crveni tim je prešao rijeku za 6 minuta i 20 sekundi, ali zbog kaznenih sekundi koje su padom u rijeku zaradili Duško i Nemeš, njihovo konačno vrijeme je iznosilo 6 minuta i 50 sekundi. Plavi "otpadnički" tim prešao je rijeku za 2 minute i 44 sekunde. Radašin je odmah ispao kako bi gužva na kamenju bila manja, a Slavica nije sudjelovala, pa je na njihovo vrijeme Big Brother nadodao još dva puta po 15 sekundi. S ukupnim vremenom od 3 minute i 14 sekundi, pobijedio je plavi tim.

U drugoj igri svaki je tim trebao odabrati tri člana - jednog od dva najstarija muška člana, najmlađeg člana bez obzira na spol i jednu ukućanku po izboru. Timovi su se jedva uspjeli dogovoriti oko svojih predstavnika. Crvene su naposljetku predstavljali Džordž, Nemeš i Ema, a plave Nikola, Lester i Slavica. Zadatak im je bio namjestiti šator. Za to su imali dvije i pol minute. Crveni tim nije uspio postaviti šator, a plavom je ostalo čak i nekoliko sekundi viška - postavili su ga za 2 minute i 23 sekunde.

Glave u kutijama sa žoharima i zmijama

Treći zadatak nosio je čak četiri boda. Svaki tim je trebao odabrati četiri "najhrabrija i najneustrašivija" člana - dva muškarca i dvije žene. Ukućane su predstavljali Dragana, Soraja, Horvat i Nemeš, a otpadnike Dražen, Marijana, Slavica i Lester. Zadatak im je bio na 30 sekundi gurnuti glave u kutije gdje ih je čekalo "iznenađenje" - Horvata i Slavicu su u prvoj kutiji dočekali veliki argentinski žohari, Draganu i Marijanu u drugoj maleni argentinski žohari, Nemeša i Lestera u trećoj "cijela uža i šira obitelj" argentinskih žohara, a Soraju i Dražena u posljednjoj malene šarene zmije. Oba tima su u potpunosti izvršili zadatak.

Crveni tim je osvojio ukupno 4 boda, dok ih je plavi osvojio 6, pa su otpadnici ponovno postali pobjednici, a ekipa iz kuće vratila se na otpad. Pobjednici su izborili i imunitet, a od otpadnika ovog tjedna nije nominiran jedino novi kapetan Nemeš. Za kapetansku titulu kandidati su se borili viseći na šipki. Cure su imale pet sekundi prednosti. Emu je do šipke podigao nindža. Na šipki je od cura iz crvenog tima posljednja ostala Soraja, a dvoboj za titulu se odvijao između Horvata i Nemeša. U pobjedničkom, plavom timu, posljednji su na šipki ostali Tamara i Nikola, ali je on naposljetku ipak pobijedio i postao novi kapetan kuće.

Pročitajte više