VIDEO Ispovijest Lucije Lugomer: "Završila sam u bolnici, tresla se, bila pregladna"

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER najpoznatiji je i najtraženiji plus size model u Hrvatskoj, a na društvenim mrežama prati je 50.000 ljudi.

"Svakodnevno primam poruke koje su toliko iskrene. Tu ima i muškaraca koji su prošli i ružniju priču i danas su puno sretniji", rekla je za IN Magazin.

Podršku u svemu pruža joj otac Željko.

"Moj otac Željko je osoba koja je moj otac i prijatelj. Prije 13 godina ostala sam bez majke. Sve što sam naučila, naučila sam uz pomoć njega. Kako postati mladom ženicom, kako paziti na sebe. Vodio me na manikuru trudio se da mi nadomjesti onaj familijski faktor. Uvijek mi je govorio da imam specifičan oblik tijela, da trebam biti ponosna, da uvijek trebam imati čistu kosu, lijepe nokte i kao karika oca natprosječno je predivan", ispričala je.

U školi je doživjela maltretiranje zbog svog izgleda, a čak je otišla u bolnicu kako bi se uvjerila da njena težina nije uzrokovana zdravstvenim problemima.

"Bila sam tamo 10 dana kao bolesnik. Napravili smo sve pretrage. Pretilost, punašniji izgled je vrlo usko povezan s štitnjačom i željela sam vidjeti o čemu se radi, zašto kile rastu a ja treniram. Zašto ja ne izgledam kao moje vršnjakinje - bila sam na 1300 kalorija, 10-ti dan sam se tresla bila sam pregladna. Kada su nalazi došli 10-ti dan i kada sam na papirima imala da sam zdrava u svojim godinama, ali većeg broja, onda sam rekla ''Marš svi, ja sam to što jesam. Bog me takvom stvorio i što mi drugo preostaje nego da uživam. I od tog dana ja uživam u svom životu. Poruka je, ljudi uživajte u godinama. Celulitu, strijama sve je dozvoljeno dok si mi to prihvaćamo", kaže Lucija. 

Pročitajte više