Video: Najslavniji filmski likovi Jacka Nicholsona podržavaju Hillary Clinton

"NIŠTA nije tako seksi kao žena kojoj ujutro moraš salutirati", kazao je svojevremeno Jack Nicholson u kultnom filmu "Malo dobrih ljudi", a sad je upravo tom rečenicom poentirao video u kojem slavni glumac putem svojih najpoznatijih likova izražava podršku Hillary Clinton u predsjedničkoj kampanji.

"Kome vjerujete?", pita Amerikance Nicholsonov Joker iz prvog "Batmana". Jack vjeruje Hillary Clinton, to je sasvim jasno jer ona ima plan kako "zbrinuti 47 milijuna Amerikanaca bez zdravstvenog osiguranja".

U snimci naslovljenoj "Jack i Hill" nastavljaju se redati najpoznatiji likovi iz Nicholsonove karijere pa tako Jack Torrance iz "Isijavanja" kritizira trenutnu američku vladu obraćajući se svom najdražem barmenu: "Stvari bi mogle biti bolje, Lloyd. Mogle bi biti puno bolje".

Ljuti pukovnik Jessep iz "Malo dobrih ljudi" naciju zatim uvjerava kako će Hillary završiti rat u Iraku i vratiti SAD-u izgubljeni ugled jer "mi časnici imamo odgovornost prema ovoj zemlji". A ako sve to nisu dovoljni razlozi da bi glasali za Hillary, Jessep će podsjetiti da "ništa nije tako seksi kao žena kojoj ujutro moraš salutirati".

Video je jučer pušten u javnost, a na njegovoj izradi surađivao je i slavni redatelj Rob Reiner koji je režirao i "Malo dobrih ljudi", kazao je Clintoničin glasnogovornik Yusuf Robb.

P.V.

Pročitajte više