Video: Snoop Dogg snimio spot s azijskim girl bendom

Foto:

IAKO se na sceni nalaze tek 11 mjeseci, ženski bend Blush iz Azije već je nastupio kao predgrupa na koncertima Black Eyed Peasa i Justina Biebera tijekom njihovih nastupa u Aziji. Zanimljivo je i kako su članice grupe iz različitih zemalja: Japana, Hong Konga, Filipina, Koreje i Indije.


"Cilj grupe Blush je da postanu prvi popularni azijski bend u zapadnim zemljama, a ta ideja nastala je još prije nekoliko godina", izjavio je njihov menadžer John Niermann, nekadašnji direktor Walta Disneyja za Aziju.

Djevojke su u dobi od 19 do 28 godina, a većina njih bavi se glazbom i plesom od djetinjstva, a jedino je Ji Hae Lee počela ozbiljno pjevati nakon što je diplomirala pravo na korejskom Hoseo sveučilištu.

Natsuko Danjo, Victoria Chan, Ji Hae Lee, Alisha Budhrani i Angeli Flores prvi su azijski girl bend koji u potpunosti pjeva na engleskom, a sada su odlučile potražiti i pomoć Snoop Dogga s kojim su snimile dvije pjesme i dva spota, a prvi "Undivided" već je dospio na 3. mjesto Billboardove ljestvice dance glazbe.

Pročitajte više