Visoki američki vojni dužnosnik potvrdio: Vanzemaljci postoje i posjetili su Zemlju

Ilustracija: Shutterstock

BIVŠI američki mornarički oficir koji je tijekom osamdesetih obnašao niz "istaknutih dužnosti u vrhu američke vojske" potvrdio je ono što teoretičari zavjera desetljećima tvrde: da NLO-i i vanzemaljci postoje i da su posjetili zemlju.

U pitanju je muškarac iz Ohija koji tvrdi da je potpisao ugovor s američkih vlastima koji ga je sve do 2014. godine obvezivao na šutnju, no sada kada je on istekao spreman je, i dalje anonimno, ispričati sve što zna.

"Nikada nisam vidio NLO niti vanzemaljca, ali sam zato vidio doslovno tisuće tajnih dokumenata koji nedvosmisleno potvrđuju njihovo postojanje, kao i dolazak na Zemlju. Nažalost nemam nikakav dokaz za to osim vlastitog sjećanja i dokumenata koji pokazuju da sam imao pristup tajnim dokumentima", rekao je zviždač za Express.

Muškarac je također potvrdio da je osobno poznavao nekoliko osoba čije smrti su direktno povezane s vanzemaljcima odnosno otkrivanjem tajni oko ove teme. Svi takvi slučajevi uspješno su, navodno, zataškani.

"Vlada nastoji što duže zataškavati slučajeve vezane sa NLO-e i vanzemaljce, kako bi se stišale strasti u javnosti i ne bi izbio skandal. Javnost zaslužuje znati istinu i dobiti odgovore, no zbog toga su mnogi platili glavom, a njihove nikad nisu saznale što se dogodilo", tvrdi zviždač.

Pročitajte više