Vlatka Pokos: Ne želim više komentirati svoj privatni život

Iako je u razgovoru za Index potvrdila da je s Radeljakom provela romantičan vikend na sunčanim plažama Mauriciusa, daljnje komentare nije željela davati.

"Odlučila sam više ne komentirati svoj privatni život." - odrješita je bila Vlatka, te iz nje nismo mogli izvući niti jednu drugu informaciju. Bilo da ju mediji "razapinju" zbog njezine ljubavi prema krznu ili zbog ljubavi sa znatno starijim imućnim muškarcem zbog čega ju u medijima nerijetko proglašavaju "sponzorušom", Vlatka je uvijek u središtu pozornosti.

Svako malo ova popularna pjevačica i TV voditeljica odluči ne komentirati svoj privatni život, a opet se tako često u novinama, upravo zbog njega i nađe.

Vjenčanje s Josipom Radeljakom bilo je tajno, a fotografije s istoga ipak su osvanule u jednom hrvatskom časopisu. Kritike samoprozvanog "fashion gurua" Borisa Banovića ne diraju je, ali ipak se tu i tamo nađe pokoji odgovor u stilu "Fashion guru je nula i demode spodoba". Verbalni okršaj sa Severinom na ovogodišnjoj Dori, kada su optužbe o "udaji kao jedinim životnim ciljem" i "narodnjačkim pjesmama" prštale s obiju strana, ne treba ni spominjati.

Stoga, živimo u nadi da je samo pitanje vremena kada će nam (ili nekom drugom) Vlatka prokomentirati osvojeno prvo mjesto u Indexovoj anketi u kojoj se birao najiritantniji hrvatski celebrity par, a u kojemu su upravo ona i Josip Radeljak odnijeli prvo mjesto.

B.S.
Foto:G.P.

Pročitajte više