Seksala se dva puta dnevno čitav tjedan, evo što joj se dogodilo na kraju

Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

JEDNA 43-godišnjakinja odlučila je na nagovor prijateljice isprobati zanimljiv izazov u spavaćoj sobi - tjedan dana seksala se s dečkom dva puta dnevno. 

"Moj dečko Mario i ja se inače seksamo tri do četiri puta tjedno, tako da je ovo bilo izuzetno povećanje aktivnosti u spavaćoj sobi. Odlučila sam da mu neću otkriti o čemu je riječ, već se samo baciti u akciju", opisala je ona za Women's Health te je zatim otkrila kako je protekao tjedan u kojem je prakticirala izazov.

Naglasila je da je ona inače i majka troje djece pa su prvog dana, u ponedjeljak, čekali da djeca odu kod svog oca, njenog bivšeg supruga, gdje su i prespavala. "Oboje se spremamo za posao u isto vrijeme pa sam ga odlučila iznenaditi pod tušem, ušla sam i pomogla mu da se nasapuna. Nikada to nismo radili, ali oduvijek sam to htjela probati. Bilo je sklisko i pomalo nezgodno (a u filmovima se čini tako lako), no bio je to sjajan način da započnemo dan", ispričala je. 

Navečer su otišli u kazalište na predstavu i seksali se u WC-u kazališta. "To mi je bio prvi put da sam takvo nešto napravila i bilo je uzbudljivo. Srećom za nas, nitko ne ide na WC dok predstava traje pa nas nisu uhvatili..."

U utorak su se seksali samo jednom, navečer. "Ujutro sam pokušala masturbirati, ali previše me sve boljelo od jučer", priznala je.

U srijedu je dečka odlučila probuditi oralnim seksom. "Taj dan su mi se djeca vraćala kući i nisam bila sigurna kako ću uspjeti u taj dan ubaciti još jednu seksualnu aktivnost", kaže. No, dosjetila se Facetimea. "Mislim da se začudio što sam ponovno inicirala seks, ali bilo mu je drago..."

U četvrtak je dan započela masturbacijom. "Moram priznati da sam zbog toga što se više seksam i htjela još više seksa. Jedva sam čekala opet vidjeti Marija. Pokušala sam ga nazvati i inicirati telefonski seks, no bio je na kasnoj poslovnoj večeri pa se nije mogao javiti. Pokušala sam opet s masturbacijom, no bila sam preumorna. Ovo je težak izazov, pogotovo kad si odvojena od partnera", priznala je.

U petak ju je dečko posjetio na poslu čim se vratio s poslovnog putovanja te joj priznao da ga je potaknuo njihov raniji "seksualni Facetime poziv". "Zaključala sam ured i nagnula se na stol. Većina mojih kolega je bila na pauzi pa nije bilo šanse da nas netko uhvati", kaže. 

Navečer je ponovno pozvala dečka da dođe do nje i napokon mu otkrila da se radi o izazovu. "Seksali smo se potiho, no nisam doživjela orgazam, što je bilo čudno za mene. Možda zbog toga što su djeca bila kod kuće i jer sam bila umorna od cijelog tjedna. Imala sam osjećaj da kvaliteta seksa počinje patiti zbog izazova", kaže.

Subotu su ponovno počeli sa seksualnim aktivnostima preko Facetimea, a navečer su u njegovom stanu pokušali odraditi i drugi dio dnevnog zadatka, no nisu uspjeli. "Mene je jako boljelo, a on je jedva mogao ostati uspravan... Mnogo seksa se više nije činila toliko dobrom idejom", tvrdi.

"Htjela sam završiti zadatak pa sam u nedjelju masturbirala, a seks mi se tad već činio obavezom, a ne užitkom. Navečer smo se dogovorili da ćemo ipak uzeti predah od seksa, no čim smo legli, počeo me ljubiti i skinuli smo odjeću. No, mislim da je toliko seksa ipak previše za mene. Iako sam se počela osjećati kao divno seksualno biće, ipak ti može biti previše čak i dobrih stvari. I Mario i ja smo shvatili da nam nedostaje ono očekivanje seksa, što ponekad može biti i najzabavniji dio svega...", zaključila je.

Pročitajte više