Voditelj zgrozio izjavom: Ako mi se žena zapusti nakon što rodi, ostavljam je

Foto: Instagram

VODITELJ podcasta No Filter Anthony Casasanta iznenadio je svojom nedavnom izjavom. Komentirao je tijelo žena nakon porođaja te rekao što će on učiniti ako se njegova žena, kako je rekao, zapusti nakon što rodi dijete.

"Ako se moja žena zapusti nakon što dobijemo djecu, reći ću joj samo jednom: 'Ako se ne sabereš, jer i dalje želim da mi žena bude seksualno privlačna, ako to ne možeš napraviti, ja odlazim'", rekao je Anthony. 

Naveo je da želi da mu supruga bude privlačna, a s njim su se složili i voditelji Nick Casasanta i Jason Girratano. Taj dio njihovog podcasta objavljen je na TikToku i dosad je pregledan više od dva milijuna puta, no komentari su ugašeni.

@nofilterpod_ Goes for the man too! Stay on point!#mensdating #podcast #foryou #fyp #nofilterpod #nofilterpodcast #youtube #instagram #redpill #goviral ♬ original sound - No Filter Pod

No neki korisnici TikToka našli su način da odgovore na izjavu voditelja. Chance Terry snimio je videoreakciju na njihov podcast.

"Probudi se, čovječe. Nitko ne živi svoj život specijalno za tvoje želje i potrebe. Na primjer, radi ono što te čini sretnim, ali nemoj nametati svoja nerealna očekivanja i pravila nekome drugome. To se zove manipulacija. To se zove kontrola", rekao je Chance, a ispod njegovog videa skupila se hrpa komentara.

"Bivši mi je rekao da će me ostaviti ako ne smršavim, pa sam ja njega ostavila", "Ako morate biti mršavi, mišićavi, imati dugačku kosu, bilo što, samo da vas netko voli, onda vi tu osobu ne trebate voljeti", "Isključili su komentare na originalnom videu, to sve govori", "Sigurna sam da taj tip nikad neće naći curu jer je ni ne zaslužuje", samo su neki od komentara.

@chancejterry #stitch with @nofilterpod_ ♬ original sound - Chance Terry

Voditelji podcasta No Filter za New York Post su rekli da i dalje ostaju pri svojem mišljenju. 

"Mnogi su nas ismijavali zbog stvari koje smo rekli. Ne kajemo se. Rekli smo što preferiramo i dozvoljeno nam je da imamo svoj stav, baš kao što je i ženama dozvoljeno da misle drugačije od nas. Ako vam se ne sviđa ono što objavljujemo, jednostavno preskočite naš podcast", rekli su.

Pročitajte više