Whoopi Goldberg nije voljela ni jednog od svoja tri muža, udala se da se osjeća normalno

WHOOPI GOLDBERG je otkrila da nije voljela ni jednog od svojih muževa. Glumica je bila u braku tri puta, a svojim partnerima, Alvinu Martinu, Davidu Claessenu i Lyleu Trachtenbergu, "da" je rekla samo zato da bi se osjećala "normalno". Najdulje je bila udana za Davida, izdržali su šest godina zajedno.

U jednom je intervjuu objasnila zašto se uopće udavala. "Pretpostavljam da zapravo trebaš biti zaljubljen u osobu za koju se udaješ. Moraš im biti potpuno predan. A ja to jednostavno ne osjećam. Samo sam se željela osjećati normalno. Činilo mi se da ću se tako osjećati ako se udam, da će mi život biti normalniji. Ali, očito, to nije bio slučaj", rekla je Whoopi Piersu Morganu u njegovom showu. Dodaje da je potpuno predana jedino svojoj obitelji te joj je zato to najduža veza u životu.

Whoopi je ipak jednom bila uistinu zaljubljena

Whoopi je otkrila i da je bila zaljubljena samo jednom u životu, u muškarca koji nije bio poznat. Stvari među njima ipak nisu uspjele, no ostali su bliski prijatelji, iako se on oženio drugom. 55-godišnja zvijezda kaže i kako u životu najviše žali što nije otišla na koncert prijatelju Sammyju Davisu Jr., a on je ubrzo potom umro. "Bila sam mlada i glupa, o on je preminuo nekoliko tjedana poslije. To me uništilo. Sjećam se kako je bio divan prema meni i bili smo stvarno dobri prijatelji. Trebala sam otići na koncert", kaže glumica. 

Pročitajte više