Zadnji finalisti Supertalenta su hulahuper, dječji zbor i plesačice na šipci

Foto: Nova TV

ULAZNICU za finale Supertalenta u posljednjoj su polufinalnoj emisiji osvojili Matej Mateković i Dječji zbor glazbene škole Varaždin, koji su dobili najveći broj glasova gledatelja. Žiri je odlučio da će u finale ići i Duo Kamikazete.

Finale će se iznimno održati u ponedjeljak, 23. prosinca, umjesto u nedjelju. Razlog su, jasno, predsjednički izbori.

Emisiju su otvorili supružnici Talijan Franco i Mađarica Kathy, poznatiji kao Duo Giurintano.

"Ovo je do to mjere suludo, nevjerojatno, opasno, senzacionalno, ali vi tako dobro izgledate kad radite te vratolomije, prekrasno vas je gledati", rekla je Maja Šuput dodavši da joj nije jasno kako im se ne zavrti u glavi.

"Od vas zastaje dah", komentirala je Martina Tomčić.

Nakon njih je uslijedio nastup Mateja Matekovića, zlatnog gumba voditelja showa Frane Ridjana i Igora Mešina.

"Kad bi izvanzemaljci došli na zemlju, onda bi umjesto rod Homo Sapiens napisali kolutićavac. Bio si top topova", rekao mu je Davor Bilman.

Iz Kalifornije je ponovno stigao Ron Holsey koji je na audiciji oduševio izvedbom pjesme Zlatka Pejakovića, a ove je nedjelje nastupio s pjesmom Krunoslava Kiće Slabinca Zbog jedne divne crne žene.

"Ron, meni je došlo da se ofarbam", rekla mu je Maja.

"Toliko prekrasno pjevaš, tako lijepo izgovaraš hrvatski, izbor pjesme, sve se uklopilo. Bilo mi je super, ja ću dići svoj telefon i osobno glasati za tebe", dodala je.

"Mislim da Ron ima dovoljno kapaciteta pjevati za dvije crnke. Meni se jako sviđa kako pjevaš, danas mi se još više svidjelo. Mi udane žene smo rijetko u ovakvoj situaciji pa ćete razumjeti zašto sam se zamuckala. Osim lijepim glasom, kupio si me jednom riječju koju bih opet htjela čuti, a to je tužan", nabrajala je Martina.

Slovenski Duo Kamikazete oduševio je i Maju i Martinu koja je priznala da je bila spremna uputiti im zamjerke sve dok ih nije vidjela.

"Sad ću i ja glasati za vas", rekla im je na kraju.

Hrvoje Vekić zaplesao je ponovno na pozornici Supertalenta, a priznao je da mu ni ovog puta nije bilo lako.

Žiri je pohvalio njegov nastup.

Marija Šekerija se s Marije Šerifović prebacila na Beyonce, a za nastup je izabrala haljinu s veoma visokim izrezom na nozi. Njena energija oduševila je i Martinu.

"Marija draga, u apsolutno svakom segmentu koji si večeras ponudila dostojna si statusa ultimativne dive. Ta razina samouvjerenosti i neophodne scenske prepotentnosti, ja ovako nešto dugo nisam gledala."

"Ples ubila, pjevanje ubila, ali taj ulazak... Razvalila si sve", komentirao je Janko Popović Volarić.

Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju, pobrao je samo pohvale žirija, a Janko je rekao da mu se svidio taj skejterski ples.

The Pillers su predstavili rock obradu Beethovenove Pete simfonije.

"Koliko minuta imam?" pitala je Martina prije nego je krenula.

"Vi funkcionirate savršeno s bendom, ali funkcionirate i samo vas dvojica. Ti toliko predivno sviraš violinu, ne umanjujem harmoniku, ali taj tvoj zvuk violine zbilja miluje. Ja mislim da vi na tragu 2Cellosa možete biti duo", rekla im je.

Maja je dodala da su lijepi za gledati.

"Ja bih vama dala da svirate telefonski imenik, vi zvučite sjajno. Ako vam treba svjetska zvijezda, ja ću doći", rekla je.

 Imitator Mihael Rako odradio je puno bolji nastup nego na audiciji. Ovog puta oponašao je Milana Bandića, Donalda Trumpa i Arnolda Schwarzeneggera, a publika se dobro nasmijala.

Emisiju je zatvorio Dječji zbor glazbene škole Varaždin koji je i u polufinalnoj emisiji nastavio u istom tonu, s izvedbom grupe Queen.

"Bili ste uigrani, zvučali ste anđeoski", rekla je Maja.

Oduševili su sve, osim Bilmana.

Pročitajte više