Zapeo na pitanju za 32.000 kuna o nogometašu rođenom u Hrvatskoj, biste li vi znali?

Screenshot: HRTi

U VEČERAŠNJOJ epizodi kviza Tko želi biti milijunaš najveći osvojeni iznos bio je 64.000 kuna.

Svoj put do milijuna iz prošle epizode nastavio je Zagrepčanin Ivan Bačani, koji je zapeo na nogometnom pitanju za 32.000 kuna. Ivan je potrošio joker zovi, a on mu je dao točan odgovor. Iduće pitanje riješio je sam, no na pitanju za 125.000 kuna o posljednjem rudniku ugljena u Hrvatskoj odustao je te osvojio 64.000 kuna. Biste li znali odgovore na ta dva pitanja?

 

Na najbržem prstu trijumfirao je 24-godišnji student medicine Lovro Marinović. On je došao do osmog pitanja sa sva tri jokera, no tad je na pitanju koga je car Franjo Josip I. izgubio u Sarajevskom atentatu potrošio prvi joker. Nažalost, krivo je čuo sugestiju znalca te je dao krivi odgovor (sina umjesto nećaka) i osvojio samo 1000 kuna.

Posljednji večeras šansu za sjedanje na vrući stolac dobio je Kristo Kristić iz Dubrovnika, koji je dosad uz pomoć jednog jokera osvojio 16.000 kuna i svoj će put do milijuna nastaviti u idućoj epizodi.

Inače, slično zanimljivo pitanje postavljeno je nedavno i u Potjeri, kad odgovor na njega nisu dali ni natjecateljica ni lovac Mladen Vukorepa.

Pročitajte više