Život princeze Diane zapravo je bio tužniji nego se do sada mislilo

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO se u medijima uvijek potencira da je nesreća princeze Diane počela kada je otkrila da je suprug vara, izgleda da to ipak nije tako. Prošle su 22 godine od tragične pogibije britanske princeze, a mediji još uvijek pišu o njezinom životu. Princeza Diana imala je nesretan život i prije nego je postala princeza.

Rođena u obitelji grofa Spencera, Lady Diana pretrpjela je razvod roditelja sa samo sedam godina. Neki izvori tvrde da je Dianu slomila činjenica da je njezina majka otišla s drugim čovjekom te se ona zbog toga cijeli život osjećala napuštenom. Sama princeza u intervjuu je priznala da se braku jako veselila jer je mislila da će napokon imati stabilnu obitelj, a brak s Charlesom spašavala je baš zato što nije htjela da joj djeca osjete ono što je ona osjetila kada su se njezini razvodili. 

Sada je mnogima jasno, pišu britanski mediji, da Diana nije bila dobar materijal za princezu od Walesa, jer je bila premlada i nije se znala izboriti s pritiskom. Njezini psihički problemi kulminirali su u prvoj trudnoći kad se pokušala ubiti bacivši se niz stepenice. Priznala je da si je pokušala prerezati vene te da je zbog situacije oboljela i od bulimije. 

 

Pročitajte više