Zoran šprajc nasmijao pratitelje modnom kombinacijom, pišu mu: Mladić sa stilom

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj ga se može vidjeti u sportskoj jakni, bijeloj košulji i crnoj kravati s bijelim točkama. 

"Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako", napisao je u opisu fotografije koja je skupila više od 1000 lajkova. 

"Mladić sa stilom", poručila mu je u komentarima voditeljica Marijana Batinić, a nadovezali su se i ostali pratitelji. Neki su Šprajcu poručili da mu ovakva modna kombinacija ne stoji, dok su mu drugi pisali kako je najbitnije da se osjeća ugodno.

"Ovo ti je baš koma, ti si za finije nijanse", "Ako se ugodno osjećate u tome, to je najbitnije", "Zaštitar look", "Vi ste gospodin, kako god vas čovjek vidi", "Sportska elegancija", "Meni je ovo dosta elegantno", "Večeras na posao u cirkus?",  "Poput mladića", samo su neki od komentara. Mnogi su mu ostavili emotikone koji plaču od smijeha.

Fotka koju je voditelj objavio nastala je prije sinoćnje emisije RTL Direkta. Šprajc se i ranije šalio na temu odjeće.

"Ako se pitate zašto svi naši voditelji imaju savršeno izglačane košulje, to je zato što se prije emisije opuštam peglajući košulje, a kad popeglam svoje, peglam sve redom" napisao je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Pročitajte više